9 Haziran 2009 Salı

Volkswagen kaplumbağası


Bir volkswagen' iniz varsa : (Bug, Kaefer, Kaplumbağa,,,) sabahları işe hangi taşıtla gideceğiniz pek belli olmuyor. Dedemiz bazı sabah yerinden kımıldamak istemez ya da biraz ilerleyip ben burda kalayım sen devam et başının çaresine bak der . Bazı zamanlar da arızalansa bile evin önüne kadar bir şekilde getirip bırakır. Bu değişik bir ilişki . Klasik bir otomobil- insan ilişkisinde nedir : sabah anahtarı çevirirsin ve iş yerine nasıl gittiğini hatırlamazsın bile, otomobil yok olur gider .. Vosvos' la sahibi arasında ise dikkat isteyen organik- biyorobotik bir ilişki var . Sesini dinlemek empati yapmak gerek .. Geniş gönüllü , maceraya açık, cesur olmakve mekaniğe ilgi duymakda da çok fayda var ..
Vosvoslar sadece sahibinin elindeyken gerçek performansını sergiliyor.. dedenin kişiliği oturmuş artık..

Bu sayede sabah işe gelbildik , bizimki bir ağaç altında etraftaki kedileri seyrediyor ben işimi bitirene dek .. Akşamüstü Cemal Usta' nın ziyaretine gidelim diyoruz birlikte bakalım afiyette mi : )

Bu gün açılıp da içine girdiğim susam müthiş ! lines and colors: resim, çizim, illüstrasyon, sergi haberleri , müzeler ..